Vi mangler dig!

Skåde Sogns menighedsråd søger dig, der vil være med til at sætte præg på kirke- og kulturlivet i Højbjerg. Menighedsrådet er sammensat af personer med forskellige kvalifikationer, og arbejdet indebærer mange typer opgaver. Du får selvfølgelig selv lov til at vælge, hvordan du kan bruge dine kompetencer bedst. Opgaverne udføres både selvstændigt og i samarbejde med andre. Derfor lægger vi vægt på, at du er initiativrig og god til at samarbejde.

Vi tilbyder…
Jobbet kræver ikke noget forhåndshåndskendskab til menighedsrådets arbejde. Under alle omstændigheder tilbydes du kurser og deltagelse i møder, der klæder dig på til arbejdet. Ud over faglig indsigt og erfaring er der garanti for personlig udvikling. Dertil kommer, at du møder nye mennesker og bliver en del af et velfungerende menighedsråd og fælleskab.

Vil du være med?
Så mød op i sognegården, og deltag i orienteringsmødet tirsdag 18. august kl. 19.00. Her fortæller vi mere om menighedsrådets arbejde. Ønsker du derefter at søge stillingen som menighedsrådsmedlem, bedes du møde op på valgforsamlingen tirsdag 15. september kl. 19.00.

Vil du vide mere?
Andrea Gynther-Sørensen
(andrea.gynthers@gmail.com / 30 13 81 92)
Pia Lund Kjeldsen