Dåbsfolder til nybagte forældre

Før i tiden var det for de fleste en selvfølgelighed, at det nyfødte barn blev døbt, når det skulle have navn. Det er det ikke nødvendigvis længere. Nutidens forældre, og os alle, hører til i en mere individualistisk tidsalder, og det sætter også sit præg på valget af dåb eller ej. Selvfølgeligheden er væk, og det gør dåben til en overvejelse eller en debat, som så mange andre aspekter af tilværelsen også er det.

Vi har i Frederikskirken udformet en dåbsfolder, som vi håber kan hjælpe forældres overvejelser på vej. Vi har fremhævet de grunde, som dåbsforældre fra hele landet har nævnt som deres vigtigste grunde, men der er selvfølgelig mange flere.

Vi sender dåbsfolderen til alle nybagte forældre i sognet. Det vil sige til de forældre, hvor mindst den ene er medlem af folkekirken. Det er af hensyn til lovgivningen, men alle er selvfølgelig velkomne.

Del dette: