Mulige grunde til dåb

I vores mangfoldige verden kan det være godt med et udgangspunkt. Der er flere grunde til at blive døbt:

Tradition
Det kan være, at det er en tradition i familien at blive døbt. Det har I altid gjort. Det er ikke et emne til stor debat. Mere en selvfølgelighed.

Tro
Det kan også være, at det er troen, der er betydningsfuld for dig eller jer. Eller måske følelsen af trygheden ved, at der er ”mere” end bare os selv, der passer på barnet. En skytsengel i form af Guds nærvær.

Kultur
For en del vil der også være den kulturelle grund. At det er en del af kulturen her i Danmark. At der er døbt børn her i landet i mere end tusind år. At være medlem af folkekirken. At være kulturkristen, hvor man måske ikke bruger kirken så meget i det daglige, men ved, hvor man hører til.

Andre grunde
Alle grundene er lige gode og lige vigtige og for mange mennesker vil flere af dem have betydning.

Det er altid muligt at kontakte en af kirkens præster ved spørgsmål og overvejelser.

Dåbsgudstjenester

Ingen begivenheder fundet.