Torsdagsklubben

Torsdagsklubben mødes til hyggeligt samvær om små og store emner. Som regel mødes klubben den første torsdag i måneden i tidsrummet 14.00-16.00 (undtagelserne er for eksempel i februar på grund af Kyndelmisse og juni på grund af sommerfesten). Møderne finder sted i Sognegården, og nye medlemmer er meget velkomne! Det koster 30 kroner pr. gang, som går til brød og kaffe/te, hvis ikke andet er nævnt.

Klubledere

Klubbens ledere er Jonna Søholm, Inge Skjøth, Ellen Goting og Lene Kofod. Du kan kontakte Lene på mail: ljk@km.dk eller telefon: 25 52 01 58.

Praktisk hjælp

Har du lyst til at bidrage med praktisk hjælp, kagebagning eller ligende, så kontakt endelig klubbens tovholder, sognepræst Lene Juhl Kofod.

Kirkebil

Du kan bestille en gratis kirkebil til at transportere dig til og fra torsdagsklubben. Du skal selv bestille den ved at ringe til TAXA på telefon 89 48 48 48.

Torsdagsklub

06jun kl. 10:00

Udflugt Torsdagsklubben

Turen går i år til Skanderborg og omegn. Vi begynder med at se Skanderborg …