Aktiviteter

Frederikskirken tilbyder både traditionelle gudstjenester om søndagen og børnegudstjenester, som normalt afholdes den første lørdag i måneden. Gudstjenesterne er centrum for livet omkring kirken. Her er alle indbudt og ventet, og her mødes unge og gamle, konfirmander og dåbsfamilier, nye kirkegængere og faste kirkegængere.

Men også i hverdagen summer Frederikskirken og sognegården af liv. Mange mennesker går ind og ud gennem kirkens og sognegårdens døre - engageret i de mange tilbud for børn, unge og voksne.

For børn og unge er der hold med konfirmander og minikonfirmander, og de helt små kan deltage på holdene med babysalmesang. For voksne lægger sognegården lokaler til blandt andet litteraturcafé, torsdagsklub, samlestudiekreds og venskabsklub. Brug menuen til venstre for at gå på opdagelse i kirkens tilbud.